2 års-dagen

Tvåårsdagen spenderades hemma med tårta och paketöppning. Farmor var också med. Ikväll blir det att bjuda hem ett par vänner också. För närvarande ligger det nöjda födelsedagsbarnet och sover i vagnen efter en rejäl lunch.
 
 

Kommentarer:

1 Lena Lindblom:

Hej Hanna. Du har en fin blogg å det e trevlig att läsa. Kan jag få ställa lite frågor? Jag jobbar på ett Volvoföretag som idag är globalt. Vi har mycket som utförs i Bangalore. Jag har 2 familjer som jag brukar skicka med lite pepparkakor, choklad å små mjukisdjur till deras små barn. Den ena familjen har en liten flicka på 2 månader och dom vill gärna ha ren olivolja till henne. Ja känns å låter ju inte så vettigt för mig. Oliv olja har vi i matlagning haha. Jaja. Men jag skickade förra gången med Barnängens badolja. Och förklarade att bara några droppar i badvattnet. Vet du vad jag skulle kunna skicka till dom när det gäller baby produkter? Jag vill ju inte att deras lilla baby blir kokt eller grillad i värmen. Har även skicka tvättlappar från Natusan, å torra tvättlappar med. Jag vet att våra produkter här i Sverige inte alltid är bra lämpat för små indiska bebisar i 30-35 grader värme. Finns det något du kan rekommendera som dom har användning av?

Tacksam för svar. Å tack på förhand.

Lena


Svar: Hej Lena! Det finns väldigt mycket bra barnprogrammet på den indiska marknaden också även om man inte kan tro det. ;) Libero har nyligen lanserats i Indien bland annat. Sedan finns ju Johnson & Johnson och har funnits där länge. Extra Virgin olivolja finns också tillgängligt men jag förstår inte Heller varför man vill ha det. Chicko är ett annat bra märke, likaså Himalaya herbals som är helt utan kemikalier. Med andra ord så tror jag inte du behöver skicka något från sverige (kanske spf50 kräm? Hehe). Men allt det jag tagit upp här borde finnas i vilken affär som helst i bangalore, annars är det bara att beställa från flipkart.com eller amazon.in det blir billigare än att skicka från sverige
Hannah

2 Lena Lindblom:

tack

Kommentera här: