Sommar och sol

 
 
Hej och hå vad vädret skiftar här. Men idag är det sommar och sol och vi har varit ute på gräsmattan och vid sjön och sprungit barfota nu på morgonen. Nu är mamma ute på en liten promenad med Amy och jag ska göra lite fika och ställa ut på altanen. Sedan ska jag in till stan och förhoppningsvis hämta ut vår resevagn som jag beställde, om den har hunnit komma än.
 
 

Hästfantasten

 
 
Igår var det ett riktigt slusk-väder. Mulet och grått, kallt och tråkigt. Men det var en som inte brydde sig om vädret i alla fall. Varje dag vill hon ut och titta på dessa hästar, hon tröttnar aldrig på dem. Hon kan stå och titta på dem i en halvtimme utan att tröttna. Det är nästan så jag överväger att dra med mig en häst på flyget till indien bara för hennes skull. Snacka om att älska djur :)
 
Idag på förmiddagen har jag precis haft en muntlig examination med min webblärare och slutfört en kurs medan mamma tog en promenad med Amy. Känns skönt. Det kan faktiskt vara lite stressande att plugga samtidigt som man är mamma. Den enda tiden man får att plugga är ju på kvällen efter att hon lagt sig, eller medan hon sover middag. Men jag klarade det, det känns så otroligt otroligt skönt. Nu kan jag slappna av.
 
Nu ska jag ut på min tredje promenad för idag. Det är så härligt och soligt ute och jag njuter av varje minut. Kombinationen av varm sol och kalla vindar är det härligaste som finns. Ha en bra dag ni också.

Carena Sulky Smart

Carena, Sulky, Smart, 2012, Grå  
 
Någon som testat denna?
Lekmer säljer den för 995 kr nu (ordinarie 1995 kr) och vi behöver verkligen en bekväm och bra resevagn eftersom vi reser ganska ofta, och denna har fjädring. Problemet är bara att jag inte hittar den i någon affär alls så jag kan inte testa den själv innan jag beställer hem den. Därför undrar jag om det finns någon som har en likadan och som kan rekomendera den?
 
Jag har även testat en Bugaboo Bee+ i Umeå men de är ju så sjukt dyra så det finns ju inte. 6000 kronor för en sulky. Annars är de ju hur sköna som helst och alla talar bra om dem.